Nuorille

Tiedäthän miten tärkeä olet?

Kumita-kampanja hehkuttaa kondomin ihanuutta.  Ei ole sen parempaa tapaa pysyä suojassa seksitaudeilta kuin kumi! Se on pojille ainoa tapa ehkäistä ei-toivottuja raskauksia ja seksitauteja.

Kondomeja saa vaikka mistä ja kuka vaan voi ostaa, eikä ikärajoja ole. Kondomi kuuluu luottokamoihin – pidä se aina mukana, missä menetkin! Kumitan avulla voit laittaa faktat kohdilleen – pian tiedät kaiken tarvittavan ehkäisystä ja kondomeista.

Mikä kondomissa on niin ihmeellistä?

Kaikki! Se suojaa taudeilta ja raskaudelta, sen voi ostaa vaikka huoltoasemalta tai lähikaupasta kuka vain tarvitsee. Ei tarvita lääkärikäyntiä, ei reseptejä, eikä ikärajojakaan ole. Kondomin voi ostaa ja sitä käyttää tyttö tai poika, eli kaikilla on mahdollisuus hyvään ehkäisyyn.

Miksi kondomiin pitäisi tutustua?

Kukaan ei opi pyöräilemäänkään harjoittelematta. Kondomin käyttöä voi treenata vaikka ekaan seksikertaan toisen kanssa olisi vielä pitkä aika. Mitä enemmän treenaa, sitä paremmin sujuu. Treenata täytyy niin kundin kuin mimmin. Poika voi treenata kumin käyttöä itsetyydytyksen aikana. Tyttö voi treenata kortsun käyttöä rullaamalla se vaikka porkkanan päälle. Pääasia on, että paketti aukeaa ja kondomi rullautuu paikalleen kuten kuuluu ja muistat myös poisottamisen pikku niksit.

Miksi käyttää kondomia?

Siksi, että olet sen arvoinen! Samoin on kumppanisi. Kukaan ei halua tahaltaan sairastua seksitautiin eikä huomata raskauden alkaneen vahingossa. Kun kondomia on käyttänyt, voi nukkua yönsä hyvin ja hyvä fiilis jatkuu ilman murheita. Ehkäisyn käyttö on hyvän tyypin merkki. Se on merkki siitä, että välität itsestä ja kumppanistasi. Kun haluat tehdä hyvää, käytä kondomia.

Kumita_960x578_Nuorille